traprenovatie

U kunt bij traprenovatie Noord-West uw trappen van A tot Z samenstellen en wij zorgen voor de levering van het product. Daarnaast kunnen wij uw trap ook op maat zagen en installeren. De keuze is aan u.

Wij komen graag bij u langs om onze producten te tonen zodat u een voledig beeld krijgt van de mogelijkheden binnen traprenovatie.

Reno traprenovatie

Traprenovatie Noord-West is erkend dealer van Reno Stairs®, de specialist in kwalitatief hoogwaardige traprenovatie. De grondstoffen zijn op een duurzame manier verkregen en dragen het blauw/groen keurmerk.

Keurmerken

Alle producten voldoen (voor zover mogelijk) aan nationale en internationale keurmerken zoals het FSC-keurmerk voor (hard)hout en Keurhout.

FSC (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. De stichting FSCFSCNederland streeft naar het verhogen van het aandeel FSC-hout en -papier in Nederland. Meer weten? Bekijk de website van FSC.

 

voor                                           na

traprenovatie - oude trappen

oude trappen

traprenovatie - nieuwe trappen

oude trappen