Materiaalsoorten traptreden

Bij Noord-West kunt u kiezen tussen vier verschillende materiaalsoorten voor uw traptreden, zowel massief als laminaat. Alle systemen zijn onder andere geschikt voor zowel dichte als open trappen en trappen met een stalen, houten of betonnen ondergrond. Er is een ruime keus uit materiaalsoorten, kleuren, dessins en stootborden.

Een traprenovatie bestaat uit verschillende onderdelen. Van stootbord tot een afdeklijst voor uw antikraaklat, tot een uitgebreide selectie materiaalsoorten; Noord-West heeft het.

MultiGarant® – Samengestelde houten overzettrede

De absolute top in de traprenovatie. Wie kiest voor het MultiGarant® systeem kiest voor samengestelde houten overzettreden. Deze trede bestaat uit een body van 15mm watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van 5mm écht hout, leverbaar in alle houtsoorten. Van Frans eiken rustiek tot teak en wengé. Uit deze overzettrede is een gleuf gefreesd waarin een antislipstrip van een kleur naar keuze wordt geplaatst.

SolidGarant® – Massief houten overzettrede

Deze traprenovatie bestaat uit écht massief houten traptreden. Deze treden zijn net als de MultiGarant® treden, leverbaar in alle houtsoorten en in te kleuren in iedere gewenste kleur. Ook uit deze trede wordt een gleuf gefreesd waar een rubberen antislipstrip in wordt geplaatst.

LamiGarant® – Laminaat overzettrede

Het LamiGarant® systeem bevat overzettreden (traptreden) van laminaat. Deze overzettrede is leverbaar in 8 verschillende houtkleuren en de kleuren zwart en wit. Uit deze overzettrede wordt geen gleuf gefreesd maar wordt de antislipstrip op de trede geplaatst.

WoodGarant® – Traprenovatie voor uw stalen trap

Het is nu ook mogelijk uw stalen trap of spiltrap met écht hout te renoveren. De massief houten overzettreden van maarliefst 40mm dik zijn leverbaar in 15 zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en kunnen in iedere gewenste kleur worden afgewerkt. Door het plaatsen van een rubberen antislipstrip is de veiligheid altijd gewaarborgd.

Bijpassende producten

Ook voor bijpassende producten zoals trapleuningen met bijbehorende leuninghouders, ledverlichting en zelfs vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast levert Noord-West ook maatwerk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de trede niet helemaal tot de wangen door te laten lopen zodat er een ‘traploper-effect’ wordt gecreëerd.