Vloeren & traprenovatie

Traprenovatie Noord-West maakt het mogelijk uw vloeren, bordes of overloop met hetzelfde hout of laminaat af te werken. Dit kan in exact dezelfde stijl als uw trap. Op deze manier creëert u eenheid en vormen uw trap en vloer één natuurlijk geheel

Een houten vloer is puur, warm en authentiek.
De keuze voor een houten vloer of traprenovatie is een keuze die u maakt voor jaren. In de eigen werkplaats kunnen de vloerdelen worden gerookt, geborsteld, verouderd of bezaagd. Dit geeft extra karakter aan het hout en dat brengt nog meer sfeer in uw interieur. Na een behandeling met onze olie, die in bijna alle denkbare kleuren te verkrijgen is, krijgt een houten vloer of trap een prachtige uitstraling.

Maar ook voor laminaat vloeren kunt u bij ons terecht. Ons aanbod houten vloeren en laminaat vloeren is enorm, en daarmee vindt u precies dat wat bij úw stijl past.

Samen met u worden uw wensen zorgvuldig besproken. Onze trap- en vloerspecialisten wijzen u op de diverse hout- en laminaat-soorten, de diverse kleuren en de afwerking van de vloeren en trappen. In onze showroom kunnen wij u diverse combinaties tonen. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren, laminaat vloeren en traprenovatie.